Najavljujemo treću međunarodnu konferenciju Biotech Future Forum

Treću godinu zaredom, Vlada Republike Srbije i njen Centar za četvrtu industrijsku revoluciju, organizuju međunarodnu konferenciju Biotech Future Forum, u partnerstvu sa Svetskim ekonomskim forumom i Programom Ujedinjenih nacija za razvoju (UNDP). Posebnu podršku organizaciji ovogodišnje konferencije pružaju Ministarstvo informisanja i telekomunikacija i BIO4 kampus, novi bioekonomski hab u Evropi.

Konferencija je zakazana za poslednju nedelju oktobra 2024. godine, pod zvaničnim nazivom “AI 4 LIFE: Biotech Future Forum”. Očekuje se prisustvo preko 2,000 domaćih i međunarodnih stručnjaka i eksperata, koji će otpočeti krucijalne dijaloge u oblastima veštačke inteligencije, biotehnologije, bioekonomije, tehnoloških inovacija, digitalizacije zdravstva, precizne medicine, i brojnih drugih!

Struktura konferencija uključuje stručne panele i radionice, plenarna predavanja lidera iz oblasti biznisa i nauke, izložbeni prostor za startape, interaktivnu sobu s najvažnijim postignućima u oblasti četvrte industrijske revolucije. Osim toga, konferencija će i ove godine pružiti mogućnost razmene znanja i umrežavanja sa vodećim svetskim stručnjacima i liderima u navedenim oblastima.

Saznaj više o ovogodišnjoj konferenciji klikom na link: OVDE.

Međunarodna konferencija Biotech Future Forum prvi put je realizovana 2022. godine u Palati Srbija, kako bi se predstavila nova incijativa Vlade Republike Srbije i Svetskog ekonomskog foruma – Centar za četvrtu industrijsku revoluciju Srbije. Od tada, konferencija je postala važan nacionalni projekat i ključni godišnji događaj u promociji tehnoloških inovacija u Srbiji.

Saznaj više o programima prošlogodišnjih konferencija klikom na link: OVDE.  

© Centar za četvrtu industrijsku revoluciju.