Центар је нови коорганизатор БелБи2023 конференције

Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство (ИМГГИ) Универзитета у Београду, по четврти пут организује скуп под називом „Београдска биоинформатичка конференција“ – БелБи2023, у сарадњи са другим научним институцијама чланицама Универзитета у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу. Ове године, и наш Центар се придружио организацији ове конференцији као један од коорганизатора.

Четврти по реду БелБи2023 биће одржан у периоду од 19-23. јуна у Београду, као хибридни догађај. Ова петодневна конференција окупиће искусне експерте заинтересоване да поделе своја знања из области информатике у анализи великих и комплексних сетова података и њиховој примени у биологији и медицини.

Главни циљ је умрежавање научне заједнице, како би се поделила искуства и размениле најновије информације у овој области, повећала видљивост истраживања и окупили млади истраживачи са својим старијим колегама.

На тај начин, БелБи2023 ће и ове године бити међународна платформа за истраживаче из целог света да се упознају, покрену нове сарадње и прошире своје професионалне контакте, а тим Центра за четврту индустријску револуцију радује се што је постао део ове инспиративне конференције!

Више информација о БелБи2023 на следећем линку: ОВДЕ.

© Центар за четврту индустријску револуцију.