Centar je novi koorganizator BelBi2023 konferencije

Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo (IMGGI) Univerziteta u Beogradu, po četvrti put organizuje skup pod nazivom Belgrade Bioinformatics Conference – BelBi2023, u saradnji sa drugim naučnim institucijama članicama Univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Ove godine, i naš Centar se pridružio organizaciji ove konferenciji kao jedan od koorganizatora.

Četvrti po redu BelBI2023 biće održan u periodu od 19-23. juna u Beogradu, kao hibridni događaj. Ova petodnevna konferencija okupiće iskusne eksperte zainteresovane da podele svoja znanja iz oblasti informatike u analizi velikih i kompleksnih setova podataka i njihovoj primeni u biologiji i medicini.

Glavni cilj je umrežavanje naučne zajednice, kako bi se podelila iskustva i razmenile najnovije informacije u ovoj oblasti, povećala vidljivost istraživanja i okupili mladi istraživači sa svojim starijim kolegama.

Na taj način, BelBi2023 će i ove godine biti međunarodna platforma za istraživače iz celog sveta da se upoznaju, pokrenu nove saradnje i prošire svoje profesionalne kontakte, a tim Centra za četvrtu industrijsku revoluciju raduje se što je postao deo ove inspirativne konferencije!

Više informacija o BelBi2023 na sledećem linku: OVDE.

© Centar za četvrtu industrijsku revoluciju.