Најављујемо трећу Међународну конференцију “Будућност биотехнологије”

Трећу годину заредом, Влада Републике Србије и њен Центар за четврту индустријску револуцију, организују Међународну конференцију “Будућност биотехнологије” (енгл. Biotech Future Forum), у партнерству са Светским економским форумом и Програмом Уједињених нација за развоју (УНДП). Посебну подршку организацији овогодишње конференције пружају Министарство информисања и телекомуникација и БИО4 кампус, нови биоекономски хаб у Европи.

Конференција је заказана за последњу недељу октобра 2024. године, под званичним називом “AI 4 LIFE: Biotech Future Forum”. Очекује се присуство преко 2,000 домаћих и међународних стручњака и експерата, који ће отпочети круцијалне дијалоге у областима вештачке интелигенције, биотехнологије, биоекономије, технолошких иновација, дигитализације здравства, прецизне медицине, и бројних других!

Структура конференција укључује стручне панеле и радионице, пленарна предавања лидера из области бизниса и науке, изложбени простор за стартапе, интерактивну собу с најважнијим постигнућима у области четврте индустријске револуције. Осим тога, конференција ће и ове године пружити могућност размене знања и умрежавања са водећим светским стручњацима и лидерима у наведеним областима.

Сазнај више о овогодишњој конференцији кликом на линк: ОВДЕ.

Међународна конференција “Будућност биотехнологије” први пут је реализована 2022. године у Палати Србија, како би се представила нова инцијатива Владе Републике Србије и Светског економског форума – Центар за четврту индустријску револуцију Србије. Од тада, конференција је постала важан национални пројекат и кључни годишњи догађај у промоцији технолошких иновација у Србији. 

Сазнај више о програмима прошлогодишњих конференција кликом на линк: ОВДЕ

© Центар за четврту индустријску револуцију.