EMBL info dan u Srbiji

Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Vlade RS, u saradnji sa Centrom za četvrtu industrijsku revoluciju Srbije i Centrom za promociju nauke, u utorak, 5. marta 2024. godine organizuje EMBL info dan u Naučno-tehnološkom parku Beograd.

Republika Srbije je u junu 2023. godine postala potencijalni član Evropske laboratorije za molekularnu biologiju (EMBL), započevši trogodišnji proces ka punopravnom članstvu. Cilj info dana je upoznavanje akademske zajednice sa mogućnostima koje članstvo u EMBL nudi, uključujući treninge na svim nivoima obrazovanja, naučne servise za EMBL članove, a poseban osvrt biće i na iskustvima EMBL vezanim za transfer tehnologija.

U poslednjem delu dana biće organizovana sesija – upoznaj govornika (engl. „Мeetthespeaker), kao prilika da se učesnici direktno susretnu i popričaju sa EMBL predavačima o načinima apliciranja, EMBL programima, servisima i drugim potencijalima koje članstvo nudi.

Celokupnu agendu događaja moguće je preuzeti na sledećem LINKU.

Registracija za učešće je obavezna i vrši se putem sledeće LINKA. Prijave su ograničene do 29. februara, a broj mesta je ograničen. Radni jezik događaja je engleski.

© Centar za četvrtu industrijsku revoluciju.