ЕМБЛ инфо дан у Србији

Министарство науке, технолошког развоја и иновација Владе РС, у сарадњи са Центром за четврту индустријску револуцију Србије и Центром за промоцију науке, у уторак, 5. марта 2024. године организује ЕМБЛ инфо дан у Научно-технолошком парку Београд.

Република Србија је у јуну 2023. године постала потенцијални члан Европске лабораторије за молекуларну биологију (ЕМБЛ), започевши трогодишњи процес ка пуноправном чланству. Циљ инфо дана је упознавање академске заједнице са могућностима које чланство у ЕМБЛ нуди, укључујући тренинге на свим нивоима образовања, научне сервисе за ЕМБЛ чланове, а посебан осврт биће и на искуствима ЕМБЛ везаним за трансфер технологија.

У последњем делу дана биће организована сесија – упознај говорника (енгл. „Мeetthespeaker“), као прилика да се учесници директно сусретну и попричају са ЕМБЛ предавачима о начинима аплицирања, ЕМБЛ програмима, сервисима и другим потенцијалима које чланство нуди.

Целокупну агенду догађаја могуће је преузети на следећем ЛИНКУ

Регистрација за учешће је обавезна и врши се путем следећег ЛИНКА. Пријаве су ограничене до 29. фебруара, а број места је ограничен. Радни језик догађаја је енглески.

© Центар за четврту индустријску револуцију.